19.01.2016 11:03
Nově nabízíme možnost porážky ovce, berana, jehněte včetně následného vykrvení, stažení kůže, vykolení a naporcování masa na jednotlivé díly ( kýty, hrudí, krk, krkovička, žebírka, droby, hřbet ) nebo dle vzájemné dohody.
Cenu za porážku zvířete účtujeme u jehněte 300,-Kč/ks; u berana či ovce...
19.01.2016 11:02
Vážení zákazníci,
Nově nabízíme možnost dovozu chlazeného porcovaného jehněčího, skopového, kůzlečího eventuálně králičího masa na trase Turnov – Mladá Boleslav – Benátky nad Jizerou – Praha.
Vše na základě vzájemné dohody a našich časových...
22.10.2015 16:28
Nabízíme pro chovatele pejsků opracované jehněčí kosti na vývar a především jako přírodní zdroj kolagenu pro pejsky s kloubními problémy.
Eventuálně lze jehněčí kosti využít i pro přípravu pravého masového bujónu! Na tento potřebujete 5 kg jehněčích kostí a odřezků jehněčího masa, které se nejdřív...
03.10.2015 05:35
Vážení zákazníci, pochopitelně vždy preferujeme osobní odběr objednaného jehněčího, skopového či kůzlečího. Nicméně lze a už jsme zdárně vyzkoušeli zaslat i předem vychlazené maso poštovní zásilkou EMS. Vyžaduje to pochopitelně i spolupráci objednávající strany ( adresáta ), který musí na 100%...
23.09.2015 14:04
Je libo ovčí hlavu nebo oči?
V restauraci Alí 110Foto: Břetislav Tureček
Fotogalerie
Na pohled možná nic extra, zato chuťově vynikající! Tak hodnotí štamgasti poněkud jednotvárnou nabídku bufetu Alí 110 na okraji teheránského bazaru. Je to vývařovna, kde podávají...
23.09.2015 13:34
Aktuálně je u nás možné zakoupit i surové jehněčí či skopové kůže, které jsou nasolené, aby mohly být následně vyčiněny v koželužně. Cena za kus činí 50,-Kč.
21.09.2015 19:31
Mimo sýry ještě občas vyrábíme ze směsi jehněčího, kůzlečího a hovězího masa + byliny + koření ( např.česnek, máta, petržel, římský kmín, pískavice...aj ) klobásy na gril typ merguez ( originál tuniský recept ) plněné do přírodního skopového střívka. Prostě žádný separát, éčka, barviva...