Archiv článků

29.11.2011 10:54

Tachovský vodopád

                                                                                 ...
22.11.2011 21:17

Jehněčí maso ve výživě

                                                 &nbs
22.11.2011 20:58

Recepty z jehněčího masa

                                                 &nbs
22.11.2011 20:50

Recepty z jehněčího masa

Kuchyňská úprava jehněčího masa ( příprava k tepelné úpravě ) Pro kuchyňskou úpravu používáme pouze maso řádně vyzrálé, neboť jen u takového masa je zaručená jeho šťavnatost, křehkost, chuť a vůně. Při úpravě masa je třeba důkladně odstranit případný tuk a jednotlivé části pečlivě odblanit a...
22.11.2011 20:21

Jehněčí maso ve výživě

22.11.2011 20:19

Prodej jehněčího masa

   

Vyhledávání

Kontakt

Milan Ciler Troskovice - Tachov 11
Rovensko pod Troskami
512 63
IČO: 455 227 58
725 625 701, 774 134 881, skype :ciler.status číslo hospodářství : 51017734 číslo stáje : 10